/ Arake

Arake, Arake

Prima dată, Arake n-a locuit cu mine mai mult de o lună, eu mai mult ocupat cu munca, iar ea mai mult preocupată să stea prea mult timp trează și să-și caute alt loc unde să stea, știind mutarea la mine fiind temporară. Restul timpului petrecându-l fie sub mine, fie navigând pe internet fără noimă.

Mai nimeni n-a știut că ea stă cu mine. Nici măcar mă-sa, care credea că se mutase temporar la un alt amic, nu că s-ar fi mutat la mine și s-ar fi jucat de-a fata casnică. Iar pentru prietenii mei pur și simplu dispărusem pentru câteva săptămâni. Nimic anormal.

Nu mai știu exact cum și de unde a început, dar atunci când te cuprinde întunericul parcă nu știi de ce și de când. Probabil de la prea mult fumat sau probabil că începuse să-mi consume și ultimele fărâme de energie pe care le mai aveam după muncă, începusem să anticipez momentul în care urma să se mute de la mine.

După ce s-a mutat, în toată casa erau peste tot urme alte nepăsării. Atunci m-am trezit din nou. Nu eram pregătit să stau cu cineva depresiv și care nu se putea abține de la a fuma (lucru care îi înrăutățea starea). Nu eram încă pregătit pentru o relație în care m-aș fi văzut cu partenera mai mult decât în weekend. Probabil nici nu aș fi observat unde am ajuns dacă n-aș fi locuit din nou singur.

Ca să sărbătoresc că scăpat de povară, am făcut curățenie prin casă și am invitat două amice să aducă ceva bun și să ne uităm la un film. Aparent aflaseră o bârfă cum că Cealaltă ar fi fost îndrăgostită de altul de prin Pitești și ar fi vrut să se mute după el și că mie sigur mi-ar plăcea să aflu asta și cum ele nu înțeleg cum am putut să fiu atâta timp cu aia.

Doar dacă ar fi știut ele cum mi-am petrecut eu ultima lună, probabil n-ar mai fi încercat să mă combine cu o grasă care mă tot invita la ea să-i instalez un windows. La cum arăta, trebuia ca windows-ul ala să se instaleze automat.